Canon EOS 5D Mark IV - calitate fără compromisuri

Canon EOS 5D Mark IV

Cu opțiuni de înregistrare la înaltă rezoluție 4K, precum și cu Full HD pentru viteze ale cadrelor care includ redarea încetinită la 60p, universul filmărilor DSLR a devenit mai performant.

Folosind o funcție preluată de la EOS-1D X Mark II, utilizatorii de EOS 5D Mark IV pot înregistra filme 4K și pot salva orice cadru ca pe o fotografie detaliată de 8,8 megapixeli direct pe un card de memorie ca fișier JPEG.

Realizatorii de filme pot folosi Canon Log la EOS 5D Mark IV pentru un interval dinamic lat, latitudine de expunere generoasă și libertate extinsă în post-producție. Canon Log este o curbă logaritmică de tonuri ce realizează înregistrări cu interval dinamic foarte larg și latitudine de expunere generoasă, pentru gradarea ușoară a culorilor. Pentru a păstra detaliile în zonele cu umbre întunecate și în zonele luminoase, Canon Log oferă un interval dinamic cu 12 trepte de diafragmă la ISO 400, pentru rezultate naturale în situațiile cu contrast ridicat.

Canon EOS 5D Mark IV cu Ronin MX

Oferind fotografii de calitate excelentă este destinată în primul rând realizării unor imagini statice detaliate din aer pentru a putea analiza structuri și obiective greu accesibile. Gimbalul Zenmuse Z15 dedicat asigură stabilizarea aparatului când este montat pe drona M600 pro, oferind posibilitatea orientării acestuia și eliminând toate mișcările și trepidațiile nedorite.