Poziționare precisă cu D-RTK

Poziționarea precisă la nivel de centimetru vertical și orizontal este posibilă prin folosirea tehnologiei diferențiale dinamice. Această precizie extremă permite crearea unor rute de zbor repetabile care rezultă în date vizuale eficiente și prețioase, esențiale pentru scenariile comerciale și industriale.

Barometrele cu care sunt echipate de obicei sistemele de zbor fără pilot pot furniza rezultate eronate când se confruntă cu fluctuații ale fluxului de aer în timpul decolării, frânării sau după o perioadă de zbor îndelungată. Calculele exacte de altitudine ale sistemului D-RTK reduc variațiile la un singur centimetru, oferindu-le operatorilor date precise pe care se pot baza.

Sistemul cu antene duble creează referințe de direcție semnificativ mai precise decât cele cu un singur senzor de compas. Prin eliminarea dependinței de compas, sistemul devine rezistent la interferențele magnetice, precum cele generate de structurile metalice și de liniile de înaltă tensiune, permițând astfel zborul de precizie în medii în care alte aparate de zbor nu pot funcționa.