Zenmuse Z3

Zenmuse Z3 este o cameră cu distanță focală variabilă (zoom) de până la 7x, cu stabilizare îmbunătățită, destinată aplicațiilor industriale și comerciale, oferind de asemenea un control extins în compunerea fotografiilor aeriene.

VEZI DETALII

Zenmuse X5

Zenmuse X5 este prima cameră concepută special pentru fotografiere și filmare aeriană echipată cu senzor M 4/3. Montura pentru obiective interschimbabile compatibilă M 4/3 vă oferă libertatea de a alege obiectivul potrivit necesităților dvs.

VEZI DETALII

Zenmuse X7

Zenmuse X7 este o cameră compactă Super 35 concepută pentru producția cinematografică de înaltă clasă. Senzorul CMOS de 24 MP înregistrează detalii uimitoare, oferind posibilitatea salvării în format Cinema DNG de 6K și Apple ProRes de 5,2K.

VEZI DETALII

Sony ɑ7

Sony ɑ7 este o cameră compactă de cadru întreg, cu senzor de 35 mm, 24,3 MP, dotată cu cele mai recente tehnologii de la Sony. Calitatea fotografiilor o recomandă pentru realizarea imaginilor aeriene cu număr maxim de detalii.

VEZI DETALII

Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV este conceput să funcționeze în orice situație, fiind un aparat foto multifuncțional cu opțiuni complete. Folosind puterea senzorului avansat al camerei, fiecare scenă filmată sau fotografiată cu EOS 5D Mark IV capătă detalii și rafinament suplimentar.

VEZI DETALII

Flir Vue Pro R

Flir Vue Pro R este o cameră concepută pentru utilizare profesională, fiind un instrument destinat măsurătorilor termice, care aduce o plusvaloare uriașă operațiunilor și serviciilor oferite prin intermediul aparatelor de zbor fără pilot.

VEZI DETALII