Zenmuse X5 - FILMARE ȘI FOTOGRAFIERE AERIANĂ EVOLUATĂ

Zenmuse X5

URMĂTORUL NIVEL DE EVOLUȚIE AL CAMERELOR AERIENE

Faceți cunoștință cu Zenmuse X5, prima cameră Micro 4/3 fără oglindă, compactă din lume concepută special pentru fotografiere și filmare aeriană. Proiectată să funcționeze cu platforma gata de zbor DJI Inspire 1, Zenmuse X5 este echipată cu un senzor puternic, capabil să înregistreze secvențe video 4K cu până la 30 fps și să realizeze fotografii la o rezoluție de 16 MP. Echipată cu montură standard MFT (Micro 4/3) pentru obiective interschimbabile și oferind controlul complet de la distanță al focalizării, diafragmei și al altor parametri, Zenmuse X5 vă permite să filmați și să fotografiați exact așa cum doriți. Bun venit în viitorul imaginilor aeriene.

CLARITATE SUPERIOARĂ A PIXELILOR

Înregistrarea cu senzorul M 4/3 al camerei Zenmuse X5 rezultă în imagini mai clare și mai detaliate decât în cazul oricărei camere aeriene anterioare.
În comparație cu camera X3 originală de pe Inspire 1, diferența este clară în imaginile cu adevărat vii.

DINAMICĂ EXTINSĂ

Cu o dinamică ce cuprinde 12,8 trepte de diafragmă, detaliile din umbră și din zonele puternic iluminate ies la iveală perfect clare.

SENZOR REVOLUȚIONAR

Camera Zenmuse X5 este echipată cu un senzor Micro 4/3 puternic, lucru cu adevărat revoluționar pentru o cameră aeriană. Având un senzor de opt ori mai mare decât camera X3 inclusă cu drona Inspire 1, acest senzor MFT nou asigură înregistrarea unor imagini de înaltă calitate, cu sensibilitate ridicată, cu valori ISO cuprinse între 100 și 25600.

GATA DE ZBOR

Luați-vă adio de la procedurile de configurare frustrant de lungi. Camera Zenmuse X5 este perfect compatibilă cu platforma aeriană profesională, gata de zbor a DJI, Inspire 1. Pregătită instantaneu și oferind un nivel de control și comoditate pe care numai un sistem complet integrat îl poate oferi, aveți la îndemână o combinație de senzor puternic și ușurință în utilizare care este fără precedent în orice sistem de fotografiere și filmare aeriană.

PRELUAȚI CONTROLUL

Folosind Zenmuse X5, aveți la îndemână un nivel fără precedent al controlului. În modul intuitiv de focalizare automată, atingeți pur și simplu ecranul dispozitivului mobil pentru a transmite camerei să focalizeze pe o anumită zonă. De asemenea, puteți să modificați cu ușurință manual setările, precum focalizarea, viteza de obturare și diafragma, folosind aplicația DJI GO. Cu Zenmuse X5, sunteți gata întotdeauna să preluați controlul.

SECVENȚE VIDEO AERIENE PROFESIONALE

În ciuda dimensiunilor compacte, Zenmuse X5 este o cameră video puternică ce poate înregistra 4K (3840 x 2160) cu până la 30 fps, 2,7K (2704×1520) cu până la 30 fps și Full HD (1920 x 1080) cu până la 60 fps, în format MP4/MOV. Zenmuse X5 vă permite să înregistrați imagini de calitate profesională, cu claritate și detalii uimitoare. Viteza ridicată de citire a semnalului elimină efectul de obturator la înregistrare, rezultând în secvențe spectaculoase chiar și când zburați cu mare viteză.

STABILIZARE NEEGALATĂ

Datorită experienței neegalate pe care DJI o are în domeniul sistemelor de stabilizare, Zenmuse X5 este echipată cu un gimbal pe 3 axe extrem de fiabil care stabilizează automat camera în timpul zborului. Gimbal-ul comunică permanent cu aeronava și compensează rapid orice mișcare minoră. Având o precizie de 0,02°, are loc stabilizarea la nivel de sub-pixeli, iar Zenmuse X5 produce filmări line și fotografii clare chiar dacă folosiți timpi de expunere lungi și indiferent de modul în care zburați.

APLICAȚIA DJI GO

Controlați camera X5 de la distanță cu aceeași aplicație cu care comandați și drona Inspire 1. Profitând de vizualizarea HD în direct asigurată de sistemul DJI Lightbridge, puteți să vedeți exact ce înregistrează camera și puteți să ajustați fiecare setare în timpul zborului.

MONTURĂ PENTRU OBIECTIVE INTERSCHIMBABILE

Fiind prima cameră Micro 4/3 din lume realizată special pentru fotografiere și filmare aeriană, Zenmuse X5 vă oferă libertatea de a vă alege obiectivele. Folosind montura MFT standard, una dintre cele mai populare sisteme de obiective din industria camerelor, Zenmuse X5 poate beneficia de noile produse și inovații provenite de la principalii fabricanți de obiective, în prezent fiind disponibile obiective de la Olympus, DJI și Panasonic.

CONTROL PRECIS AL FOCALIZĂRII

Focalizarea poate fi reglată de la distanță în timpul zborului, folosind aplicația DJI GO sau sistemul DJI Focus. Pur și simplu conectați sistemul de control manual la telecomanda dronei Inspire 1 și începeți să folosiți butonul de focalizare pentru a obține aspectul dorit al imaginilor.