Drone

Inspire 2

Destinată producătorilor de filme profesioniști și companiilor din întreaga lume, drona Inspire 2 este echipată cu cea mai avansată tehnologie de la DJI, oferindu-vă puterea de a crea producții de neuitat. Noul sistem de prelucrare a imaginilor oferă posibilitatea salvării imaginilor de rezoluție 6K în format CinemaDNG, a celor de 5,2K în format Apple ProRes și în multe alte formate. Drona Inspire 2 vă pune la îndemână imagini de calitate profesională, putere și inteligență.

VEZI DETALII

Matrice 600 Pro

Drona Matrice 600 Pro (M600 Pro) moștenește totul de la modelul M600, având însă o performanță de zbor îmbunătățită și o capacitate de încărcare mai mare. Brațele și antenele instalate în prealabil reduc tipul necesar pregătirii petru zbor, iar designul modular al sistemului ușurează montarea modulelor suplimentare. Aparatul de zbor este echipat cu cele mai recente tehnologii de la DJI, inclusiv sistemul de control al zborului A3 Pro, sistemul de transmisie HD Lightbridge 2, acumulatorii inteligenți și sistemul de gestionare a acumulatoarelor. Sunt disponibile mai multe camere și gimbal-uri Zenmuse compatibile nativ cu drona, iar integrarea completă cu software-urile și dispozitivele de la terți fac din M600 Pro un instrument ideal pentru fotografierea aeriană profesională și pentru aplicațiile industriale.

VEZI DETALII

JT20L-606

Astăzi, tehnologia le permite profesioniștilor din agricultură să efectueze mai multe sarcini complexe la un cost mai redus decât oricând. Drona JT20L-606 de la Shandong Joyance Intelligence Technology duce eficiența unora dintre lucrările agricole la un nivel superior. Zborurile bazate pe algoritmi cresc eficiența dronelor cu până la 20 de procente, lățimea de pulverizare de 6 metri permițând acoperirea unei suprafețe cuprinse între 20 și 40 de hectare într-o zi de lucru, folosind un singur aparat de zbor.

VEZI DETALII

Accesorii

D-RTK GNSS

D-RTK este un sistem de navigație și poziționare de înaltă precizie, proiectat special pentru controloarele de zbor DJI A3. Folosind tehnologie diferențială dinamică, asigură poziționare 3D ultra-precisă, la nivel de centimetru.

VEZI DETALII

Ronin-MX

Destinat profesioniștilor din cinematografie și nu numai, stabilizatorul de imagine Ronin-MX permite realizarea unor filmări clare, fără trepidații. Structura masivă a acestuia oferă posibilitatea montării unor camere de nivel profesional.

VEZI DETALII

Camere și obiective interschimbabile

Compania noastră dispune de mai multe camere pe care le poate pune la dispoziția dvs. Cele din familia Zenmuse sunt compatibile nativ cu dronele DJI și oferă imagini de înaltă calitate, inclusiv posibilitatea salvării materialelor în formatele de calitate cinematografică Cinema DNG 6K și Apple ProRes 5,2K.

VEZI DETALII

Micasense Altum

Micasense Altum integrează o cameră termică radiometrică cu cinci senzori de înaltă rezoluție pe bandă îngustă și produce imagini în bandă vizibilă, termice și multispectrale de înaltă rezoluție cu un singur survol. Datele complexe oferite de dispozitiv fac posibilă analiza avansată a suprafețelor și culturilor agricole.

VEZI DETALII