Stabilizator de imagine profesional

Destinat profesioniștilor din cinematografie și nu numai, stabilizatorul de imagine Ronin-MX permite realizarea unor filmări clare, fără trepidații. Structura masivă a acestuia oferă posibilitatea montării unor camere de nivel profesional.

Producția filmelor de calitate cinematografică necesită posibilitatea pregătirii rapide a echipamentelor și mai multe configurații de camere. Stabilizatorul Ronin-MX a fost proiectat să accepte multe dintre camerele folosite zilnic pe platourile de filmare din toată lumea, iar algoritmii SmoothTrackTM asigură mișcări line în fiecare configurație. Acumulatorul repoziționat îmbunătățește echilibrul, iar stabilitatea este îmbunătățită de un cadru de cameră care blochează dispozitivele montate pe loc, fixându-le de sus și de jos. Motoarele silențioase facilitează folosirea microfoanelor de platou.

Rezistent

Conceput astfel încât să reziste la forțe G ridicate prin folosirea unor motoare și unități de măsurare inerțială puternice, Ronin-MX va menține stabilitatea și linia orizontului când este montat pe un aparat de zbor sau vehicul. Dacă este instalat pe o dronă M600, acesta va comunica direct cu sistemul de control al zborului DJI, oferind stabilizare activă pentru obținerea unor imagini mai clare.

Stabil

Stabilizatorul permite rotirea continuă în 360o a camerei și înclinarea la 90o în jos și la 135o spre spate. Ronin-MX este compatibil cu sistemul Lightbridge 2, oferind transmisie video HD pe mare distanță. Dacă este combinat cu modulul opțional DJI Focus, focalizarea sau diafragma camerei devine setabilă de la distanță.

Flexibil

Folosirea pachetului DJI Assistant și a aplicației dedicate Assitant pentru iOS și Android, este posibilă particularizarea completă a stabilizatorului Ronin-MX și a funcționării acestuia. Dacă este conectat la sistemul Lightbridge 2, aplicația DJI GO poate fi folosită pentru a controla modul de zbor al dronei M600, inclusiv activarea modurilor de zbor inteligente, a mișca stabilizatorul și a vizualiza transmisia HD de la cameră.