Matrice 600 Pro - PUR ȘI SIMPLU, PERFORMANȚĂ PROFESIONALĂ

Drona Matrice 600 Pro (M600 Pro) moștenește totul de la modelul M600, având însă o performanță de zbor îmbunătățită și o capacitate de încărcare mai mare. Brațele și antenele instalate în prealabil reduc tipul necesar pregătirii petru zbor, iar designul modular al sistemului ușurează montarea modulelor suplimentare. Aparatul de zbor este echipat cu cele mai recente tehnologii de la DJI, inclusiv sistemul de control al zborului A3 Pro, sistemul de transmisie HD Lightbridge 2, acumulatorii inteligenți și sistemul de gestionare a acumulatoarelor. Sunt disponibile mai multe camere și gimbal-uri Zenmuse compatibile nativ cu drona, iar integrarea completă cu software-urile și dispozitivele de la terți fac din M600 Pro un instrument ideal pentru fotografierea aeriană profesională și pentru aplicațiile industriale.

Soluție de filmare și fotografiere aeriană

Sistemele de propulsie rezistente la praf simplifică întreținerea, iar motoarele cu răcire activă asigură funcționarea fiabilă pentru perioade lungi. Drina M600 Pro este compatibilă nativ cu mai multe camere și gimbal-uri Zenmuse. Acceptând o încărcătură maximă de 6 kg, ridică fără efort gimbal-ul Ronin-MX, sistemul de focalizare DJI Focus și o gamă de camere de la cele cu sistem Micro 4/3 la RED EPIC.

Timp de zbor și rază de transmisie extinsă

M600 Pro are un timp de zbor extins și o rază de transmisie de 5 km*. Sistemul complex de gestionare a acumulatorilor asigură activarea sau dezactivarea în grup a tuturor celor șase acumulatori la activarea/dezactivarea unuia dintre acumulatori. Sistemul de gestionare a acumulatorilor monitorizează fiecare acumulator în timpul zborului asigurând aterizarea în siguranță în cazul defectării unuia dintre acumulatori. În comparație cu acumulatorii clasici, neinteligenți, sistemul de gestionare a acumulatorilor de pe M600 simplifică întreținerea și sporește siguranța.

Transmisie HD de calitate profesională

Sistemul DJI Lightbridge 2 a fost proiectat astfel încât să corespundă tuturor cerințelor de transmisie profesională, asigurând rate de cadre ridicate și transmisie HD în direct. Porturile USB, mini-HDMI, 3G-SDI și unitatea de sol Lightbridge 2 oferă ieșire video la calitate de până la 1080p/60 fps. Legăturile de date wireless dinamice cu adaptare automată și latență ultra-scăzută asigură transmisia unui semnal de calitate profesională 720p/59,94 fps și 1080i/50 fps, oferind posibilități de creativitate sporită celor care realizează fotografieri și filmări aeriene.

D-RTK GNSS

Echipat cu antene duale, sistemul D-RTK GNSS reprezintă un progres semnificativ pentru aplicațiile industriale de înaltă precizie. Rezistă la interferențe magnetice puternice și oferă o precizie la nivel de centimetru în medii cu structuri metalice.

Control puternic prin aplicații

Drona M600 Pro acceptă aplicațiile DJI GO și DJI Assistant 2. Beneficiați în direct de vizualizare HD, informații privind starea acumulatorilor, starea de redundanță, puterea semnalului de transmisie și multe altele, direct prin aplicația DJI GO. De asemenea, DJI GO este centrul de control al camerei, oferind acces la setările vitezei de obturare, ale valorilor ISO, captura foto sau video de pe oricare dintre camerele din seria Zenmuse, respectiv la comanda de la distanță a focalizării și diafragmei în cazul camerelor Zenmuse X5 și X5R. DJI Assitant 2 acceptă actualizări de firmware, aplicația Ground Station și vine cu un simulator de zbor încorporat.

Dezvoltare cu SDK deschis

M600 Pro este complet compatibil cu pachetele DJI Onboard SDK și Mobile SDK, îndeplinind cerințele celor care creează software pentru diferite aplicații industriale Dispune de patru porturi CAN dual paralele și de un port API pentru conectarea dispozitivelor DJI, inclusiv a unităților D-RTK GNSS sau a componentelor de la terți, alese de utilizator.