Monitorizați starea de sănătate a plantelor dintr-o privire

DJI Phantom 4 Multispectral RTK

Cu platforma P4 Multispectral, utilizatorii pot aduna informații despre starea sănătății culturilor, permițându-le să creeze o imagine cuprinzătoare a întregului domeniu agricol, conducând astfel la o gestionare mai bună și mai profesională a fermei

Obțineți informații imediate asupra sănătății plantelor

P4 Multispectral înglobează procesul de captare a datelor care oferă o perspectivă asupra sănătății culturilor și gestionării vegetației. DJI a creat această platformă cu aceleași standarde de performanță puternice pentru care DJI este cunoscut, incluzând durata maximă de zbor de 27 de minute și autonomia de transmisie de până la 7 km prin sistemul OcuSync.

p4-1
p4-camera

Vedeți dincolo de suprafață

Colectarea imaginilor agricole este acum mai simplă și mai eficientă decât oricând, cu un sistem integrat de stabilizare a imaginii, care colectează seturi de date cuprinzătoare. Accesați informațiile colectate de 1 cameră RGB și o serie de 5 camere multispectrale care acoperă benzile Blue, Green, Red, Red Edge, and Near Infrared  toate la 2 MP pe un gimbal stabilizat pe 3 axe.

Senzor spectral de lumină solară integrat

Un senzor spectral de lumină solară integrat deasupra dronului captează iradierea solară, care maximizează precizia și consistența colectării datelor în diferite momente ale zilei. Atunci când sunt combinate cu date postprocesate, aceste informații ajută la obținerea celor mai precise rezultate NDVI (Indice de vegetație diferență normalizată)

P4 sunlight sensor
P4 tablet

Vizualizați ambele fluxuri RGB și NDVI

Imaginile surprinse din aer nu sunt suficiente pentru profesioniștii din domeniul agricol care îsi doresc să știe mai mult. Schimbați de pe modulul de analiza NDVI pe fluxul RGB pentru a vizualiza imediat unde este nevoie de atenție, pentru a lua deciizile de tratament cât mai rapid.

Precizie la nivel de centimetru

Obțineți date de poziționare în timp real pe imaginile capturat de toate cele șase camere cu sistemul TimeSync al DJI, oferind măsurători precise la nivel de centimetru. Sistemul TimeSync aliniază continuu controlerul de zbor, camerele RGB și NB și modulul RTK, fixând datele de poziționare în centrul CMOS și asigurându-se că fiecare fotografie folosește cele mai precise metadate. Toate camerele trec printr-un proces riguros de calibrare în care sunt măsurate distorsiunile radiale și tangențiale ale obiectivului. Parametrii de distorsiune adunați sunt salvați în metadatele fiecărei imagini, permițând software-ului de post-procesare să se adapteze în mod unic pentru fiecare utilizator.

P4 D-RTK

Compatibilitatea cu stația mobilă D-RTK 2 și NTRIP

Îmbunătățiți precizia poziționării RTK fără conexiune la internet conectând P4 Multispectral la stația mobilă GNSS de înaltă precizie D-RTK 2 NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) sau stocați datele de observare prin satelit pentru a fi utilizate pentru Post Processed Kinematics (PPK).

Începutul misiunilor agricole inteligente

Planificați zboruri

Gestionați datele de zbor folosind GS PRO (aplicația iOS) pentru planificarea zborurilor, creănd misiuni automate de capturare.

Capturați imaginiile

Rulând o misiune automată de capturare imagini multispectrale pe o zonă mare folosind P4 Multispectral și obțineți o imagine de ansamblu a zonelor cu problematice.

Analizați datele

Accesați și procesați cu ușurință imaginiile aeriene aplicând valori și parametri specifici plantei pentru a obține rezultatele privind sănătatea plantelor.

Agras Spaying

Luați decizii pe baza rezultatelor obținute

Folosind o dronă de pulverizare aplicați tratamente în zonele care necesită, pe baza imaginiilor aeriene procesate, utilizând doar strictul necesar din substanțele, economisind astfel timpul și resursele materiale.