Domenii de utilizare

Având capacitatea de a ajunge în locuri inaccesibile, fie din cauza pericolelor, fie din cea a costurilor, dronele le-au permis oamenilor să reușească lucruri inimaginabile până nu demult. Aplicațiile comerciale ale dronelor sunt în plină expansiune, oferindu-le clienților modalități mai accesibile de rezolvare a unor sarcini complexe.

01.

Filmări de evenimente

Fie că este vorba de un festival, o întrecere sportivă sau o petrecere privată, drona iți va face munca mai ușoară și va reuși să surpindă mult mai multe detalii incât să transmită atmosfera de la eveniment.

O filmare aeriană din dronă este un material profesional, din punct de vedere al calității imaginii și sunetului și oferă o nouă dimensiune evenimentului organizat.

Secvențele inedite surprinse din aer constituie amintiri unice despre cele mai importante momente din viață.

VEZI DETALII
Appia Drones - Servicii de filmare cu drone profesionale
02.

Imobiliare, construcții

Folosind filmările și fotografiile aeriene realizate cu drona, pot fi evidențiate proiectele imobiliare în diferite faze de execuție, fiind de folos atât agențiilor imobiliare cât și viitorilor clienți. Pot fi monitorizate de asemenea lucrările de infrastructură și spațiul din vecinătățile construcțiilor.

În construcții, imaginile și fotografiile de calitate realizate cu drona vă ajută să dezvoltați potențialul zonei pe care o reprezentați și să arătați dintr-o cu totul altă perspectivă obiectivele turistice, unitățile de cazare și punctele de interes.

VEZI DETALII
03.

Agricultură

În agricultură dronele reprezintă o potențială soluție pentru inspecțiile agricole, în scopul monitorizării modului de utilizare a subvențiilor de către agricultori. Filmările cu drona ajută la monitorizarea stadiului și evoluției culturilor.

Spre deosebire de sateliți, acestea pot fotografia din diferite unghiuri, iar imaginile surprinse sunt mai detaliate.

Inspecțiile sunt de 3 ori mai ieftine decât cele efectuate la fața locului de inspectori.

VEZI DETALII

De ce dronă?

Aeronava fără pilot (în engleză unmanned aerial vehicle – UAV), denumită și dronă, este un aparat de zbor căruia îi lipsește pilotul uman, fiind ghidată fie de către un pilot automat digital aflat la bordul său, fie prin telecomandă de la un centru de control de la sol sau care este situat în altă aeronavă, pilotată.

AFLĂ MAI MULTE

Un clip cât o mie de cuvinte

Filmare 4K și Full HD

Filmăm la rezoluție 4K UHD și Full HD (120 fps), cu unghi larg și sistem de stabilizare ultra-performant (gimbal). Fotografiem la rezoluție de 24MPx RAW (DNG), JPEG sau TIFF.

Precizie și siguranță

Drona fiind dotată cu instrumente de localizare și detecție a obstacolelor, pilot automat, gestiune automată a stabilității și localizare prin GPS, zborul se realizează în deplină siguranță.

Echipament suplimentar

Precizie la nivel de centimetru

D-RTK este un sistem de navigație și poziționare de înaltă precizie, proiectat special pentru controloarele de zbor DJI A3. Folosind tehnologie diferențială dinamică, asigură poziționare 3D ultra-precisă, la nivel de centimetru.

VEZI DETALII D-RTK GNSS

Stabilizator de imagine profesional

Destinat profesioniștilor din cinematografie și nu numai, stabilizatorul de imagine Ronin-MX permite realizarea unor filmări clare, fără trepidații. Structura masivă a acestuia oferă posibilitatea montării unor camere de nivel profesional.

VEZI DETALII RONIN-MX

Camere și obiective interschimbabile

Compania noastră dispune de mai multe camere pe care le poate pune la dispoziția dvs. Cele din familia Zenmuse sunt compatibile nativ cu dronele DJI și oferă imagini de înaltă calitate, inclusiv posibilitatea salvării materialelor în formatele de calitate cinematografică Cinema DNG 6K și Apple ProRes 5,2K.

VEZI LISTA

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Să zburăm ...