DJI Inspire 2 - Putere dincolo de imaginaţie

Destinată producătorilor de filme profesioniști și companiilor din întreaga lume, drona Inspire 2 este echipată cu cea mai avansată tehnologie de la DJI, oferindu-vă puterea de a crea producții de neuitat. Noul sistem de prelucrare a imaginilor oferă posibilitatea salvării imaginilor de rezoluție 6K în format CinemaDNG, a celor de 5,2K în format Apple ProRes și în multe alte formate. Drona Inspire 2 vă pune la îndemână imagini de calitate profesională, putere și inteligență.

Inspire 1 a fost o relevație. A fost prima dronă cinematografică din lume care a fost echipată cu un sistem de transmisie video HD, gimbal cu rotație de 360o, cameră de 4K și un sistem de comandă simplu, bazat pe aplicație. Lansarea camerelor Zenmuse X5 și X5R a întărit suplimentar poziția dronei Inspire ca instrument esențial pentru producătorii de filme din întreaga lume.

Inspire 2 preia tot ce a fost mai bun în Inspire 1 și îl îmbunătățește. Sistemul de procesare a imaginilor CineCore2.0 a fost actualizat la CineCore2.1, asigurând înregistrare video de până la 6K în CinemaDNG/RAW și 5,2K în Apple ProRes dacă se folosește camera Zenmuse X7. Accelerează de la 0 la 80 km/h în numai 5 secunde, are viteza maximă de 94 km/h și o viteză maximă de coborâre de 9 m/s, demonstrând o viteză și agilitate nemaiîntâlnită la aeronave de aceste dimensiuni. Sistemul cu doi acumulatori prelungește timpul de zbor la maximum 27 de minute (cu cameră X4S), iar tehnologia de auto-încălzire îi permite să zboare și în temperaturi scăzute.

Sistemul FlightAutonomy a fost revizuit și dezvoltat special pentru Inspire 2, oferind două direcții de evitare a obstacolelor și redundanța senzorilor. Inteligența sporită aduce multiple moduri de zbor inteligente, inclusiv Spotlight Pro, oferindu-le inclusiv piloților care operează singuri posibilitatea de a crea filmări complexe, de mare efect. Sistemul îmbunătățit de transmisie video este acum capabil să difuzeze pe două frecvențe de semnal și pe două canale, transmițând simultan semnalele de la camera de bord FPV și de la camera principală, asigurând o colaborare mai bună între pilot și operatorul camerei.