Dronă de pulverizare cu sistem electrostatic centrifugal de 20 l – JTL20L-606

Joyance JTL20L-606

Avantaje

 1. Siguranță – Dronele agricole de pulverizare protejează fermierii de substanțele otrăvitoare și de insolație în timp ce pulverizează pesticide lichide, îngrășăminte și ierbicide pe terenurile agricole.
 2. Eficiență ridicată – Într-o zi pot fi acoperite între 20 și 40 ha de teren, o suprafață de 30 de ori mai mare decât cu utilizarea pulverizatoarelor clasice de tip rucsac.
 3. Protecția mediului – Poluarea apei și solului se reduce semnificativ datorită metodei cu poziție și orientare fixată.
 4. Reducerea pierderilor – Gradul ridicat de atomizare și posibilitatea de pulverizare a substanțelor pe întreaga înălțime a plantelor reduce cu 30% consumul de pesticide.
 5. Economie de apă – În comparație cu metodele tradiționale, este posibilă realizarea unei economii de 90% la consumul de apă. Acest lucru este posibil prin folosirea unei tehnologii de pulverizare cu volum ultra-scăzut.
 6. Costuri reduse – Costurile sunt reduse cu 97% față de metodele de pulverizare tradiționale.
 7. Gamă largă de aplicații – Dronele nu sunt influențate de configurația terenului sau de înălțimea culturii, au o telecomandă ergonomică și inovatoare, gestionează cu ușurință zborurile la mică altitudine și nu deteriorează plantele.
 8. Utilizare și întreținere ușoară – Dronele agricole au o durată de utilizare productivă extinsă, cost de întreținere redus, piesele fiind ușor de înlocuit conform necesităților și atunci când este necesar.

Caracteristici

 1. Eficiență – Dronele de pulverizare Joyance au o lățime de pulverizare mai mare și astfel acoperă o suprafață mai mare cu o trecere.
 2. Eficacitate – Întrucât fiecare duză a dronei agricole de pulverizare de la Joyance se află sub una dintre elicele aparatului, stropii de pesticid pot fi pulverizați direct pe toată înălțimea plantelor. Acest lucru este posibil datorită fluxului puternic de aer generat de elice, crescând puternic eficiența duzelor.
 3. Ușurință în utilizare – Dronele de pulverizare de la Joyance sunt dotate cu o metodă de pulverizare concepută special. Drona poate fi operată cu ușurință și eficient chiar și de către un începător.
  Cu un deget se pot comanda mișcările spre înainte și înapoi la o viteză stabilită, drona menținându-și altitudinea și traiectoria.
 4. Transport ușor – Dronele de la Joyance au un cadru pliabil cu design de tip umbrelă, fiind ușor de pliat și de transportat.
 5. Funcționare continuă – Designul cu 6 brațe permite dronei Joyance să funcționeze continuu, iar distribuția egală a sarcinii permite ca motoarele să preia cu ușurință această sarcină. Astfel se evită supraîncălzirea motoarelor, eliminându-se perioadele de răcire, ceea ce rezultă în economii substanțiale de timp.
 6. Controlul calității – Înainte de livrare, fiecare dronă este testată 100% și trebuie să treacă printr-un control riguros al calității pentru a se confirma că îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate.
 7. Design ordonat – Dronele agricole de la Joyance au la bază o placă specială de cablare destinată asamblării motoarelor și sistemului ESC, aceasta permițând o aranjare ordonată a cablurilor interne.
 8. Întreținere și reparare ușoară – Joyance Tech folosește componente de înaltă calitate. Întrucât piesele sunt interschimbabile, costurile de întreținere sunt foarte scăzute.

Specificaţii

 

Model JT20L-606
Rezervor pesticide 20 l
Greutate netă 18,5 kg
Greutate la decolare 47 kg
Capacitate maximă la decolare 60 kg
Timp de zbor 10-15 minute
Rază de zbor 0-1000 m
Altitudine de zbor 0-30 m
Viteză de zbor 0-12 m/s
Temperatură de funcționare între -10 și 70o C
Umiditate 0-90%
Viteză de pulverizare 0-8 m/s
Lățime de pulverizare/Număr duze >6-8 m/4 duze centrifugale
Flux de pulverizare 2,5-3 l/min
Flux de aer descendent 4-15 m/s
Rezistență la vânt 10 m/s
Dimensiuni
Extinsă 1,95×1,95×0,5 m
Pliată 0,7×0,7×0,8 m
Sistem de propulsie
Motor Fără perii
Elice Fibră de carbon
ESC Răspuns rapid
Controler de zbor Joyance Black V8.3 Pro
Telecomandă Joyance Datalink 32 RC
Acumulator 6S 23000 mAh