Sony ɑ7 - Perfecțiunea pentru toți

Sony ɑ7

Senzorul Exmor® de cadru întreg, de 35 mm și 24,3 MP al camerei α7 rivalizează cu senzorii DSLR-urilor de top. Cu cel mai nou procesor BIONZ X de la Sony și cea mai avansată tehnologie de focalizare automată, camera α7 oferă detalii, sensibilitate și calitate deosebite.

Formă deosebită. Funcție robustă

La proiectarea camerei a7, Sony s-a străduit să echilibreze controlul precis de care au nevoie fotografii cu ergonomia pe care și-o doresc. Rezultatul este un corp armonios, cu butoane realizate precis, funcții robuste, posibilități de personalizare vaste, opțiuni de înregistrare și conectivitate complexe – toate, într-un corp ușor, cu 25% mai mic decât DSLR-urile de top.

Zenmuse Z15-A7

Oferind fotografii de calitate excelentă este destinată în primul rând realizării unor imagini statice detaliate din aer pentru a putea analiza structuri și obiective greu accesibile. Gimbalul Zenmuse Z15 dedicat asigură stabilizarea aparatului când este montat pe drona M600 pro, oferind posibilitatea orientării acestuia și eliminând toate mișcările și trepidațiile nedorite.