FLIR Vue Pro R - CAMERĂ TERMICĂ RADIOMETRICĂ PENTRU DRONE

FLIR Vue Pro R

Camera Vue Pro R le asigură operatorilor de drone și profesioniștilor certificați în realizarea imaginilor termografice posibilitatea de a colecta măsurători de temperatură precise, fără atingere, din perspectivă aeriană. Fiecare imagine înregistrată de camera Vue Pro R conține date precise, calibrate de temperatură încorporate în fiecare pixel, adăugând valoare suplimentară operațiunilor și serviciilor oferite cu ajutorul aparatelor de zbor de mici dimensiuni, fără pilot. Vue Pro R aduce colectarea complet radiometrică a datelor în aplicațiile aparatelor de zbor de mici dimensiuni, fără pilot, precum inspectarea clădirilor și acoperișurilor, inspectarea liniilor de înaltă tensiune, analiza infrastructurii, agricultura de precizie și siguranța publică.

Instrumentul care nu trebuie să- lipsească niciunui utilizator profesionist de drone

MĂSURĂTORI RADIOMETRICE CALIBRATE DE TEMPERATURĂ

Vue Pro R este mai mult decât o cameră termică – înregistrează măsurători de temperatură precise, fără contact, datele de temperatură calibrate fiind încorporate în fiecare pixel.

INTEGRARE MAVLINK ȘI COMENZI PWM

Pe lângă compatibilitatea cu MAVLink pentru etichetarea geografică, portul de accesorii vă permite să comandați funcțiile camerei în timpul zborului, integrându-le în sistemul de comandă al dronei. La fel ca la modelul Vue Pro, portul de accesorii de pe Vue Pro R vă asigură accesul la comenzile MAVLink pentru controlul camerei cu ajutorul comenzilor PWM, astfel încât să puteți selecta palete de culori, să porniți și să opriți înregistrarea sau să declanșați zoom-ul electronic al camerei în timpul zborului cu ajutorul telecomenzii. Dacă MAVLink este activat, sunt disponibile două comenzi ale camerei; fără MAVLink puteți să controlați până la patru comenzi ale camerei.

CONFIGURARE UȘOARĂ

Camera Vue Pro R este echipată cu un modul Bluetooth de mică putere, astfel încât înainte de decolare să o puteți configura cu ușurință cu ajutorul aplicațiilor particularizate iOS sau Android. Aplicația FLIR UAS le permite piloților să seteze paletele de culori, funcțiile de optimizare a imaginii și să configureze intrările PWM fără să ducă un computer pe teren.

Înregistrare la bord

Vue Pro R înregistrează imagini JPEG obișnuite și R-JPEG complet radiometrice care pot fi analizate în întregime în pachetul software de analiză și raportare termografică FLIR Tools. De asemenea, înregistrează secvențe video digitale de 8 biți în format MJPEG sau H.264 și imagini TIFF pe 14 biți direct în cameră, așadar nu veți pierde date în cazul întreruperii transmisiei. Imaginile se salvează pe un card micro-SD și pot fi preluate fie direct de pe card, fie prin conectarea camerei la un cablu USB, în acest caz computerul detectând-o ca dispozitiv de stocare.

APLICAȚII

Folosind un senzor de imagine termică identic cu cel din cele mai populare camere din lume, FLIR Vue Pro R pune la îndemâna operatorilor de drone radiometria calibrată accesibilă, fiind perfectă pentru o multitudine de aplicații, precum:

  • Inspectarea acoperișurilor
  • Inspectarea liniilor de înaltă tensiune
  • Inspectarea stațiilor de transformare
  • Inspectarea turnurilor cu antene de telefonie mobilă
  • Căutare și salvare
  • Agricultură de precizie
  • Siguranță
  • Topografie