Zenmuse Z3 - MAI APROAPE, MAI DETALIAT

ZOOM INTEGRAT

DJI Zenmuse Z3 este o cameră zoom aeriană integrată creată pe baza modelului lider de clasă Zenmuse X3, fiind optimizată pentru fotografii. Zoom-ul 7x obținut prin combinarea zoom-ului optic de 3,5x și a zoom-ului digital de 2x fără pierdere creează o gamă de distanțe focale cuprinsă între 22 și 77 mm echivalent, fiind ideal pentru aplicațiile industriale.

STABILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ A ROTAȚIEI ÎN JURUL AXEI VERTICALE (YAW)

Dacă o cameră este folosită cu distanță focală ridicată, se amplifică inclusiv cele mai mici mișcări ale acesteia. Prin adăugarea unei roți de reacție proiectate special la controlul rotației în jurul axei verticale a camerei Z3 s-a obținut un nivel suplimentar de stabilitate. Aceasta funcționează alături de motorul normal de rotație în jurul axei verticale, permițând obținerea unor mișcări mult mai fine.

Zenmuse Z3

IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE

Având în vedere că folosește același senzor Sony ultrasofisticat de 1/2,3 inci care se regăsește și în DJI Inspire 1 2.0 și DJI Phantom 4, calitatea imaginii este cea mai bună în această clasă. Fotografiile pot fi capturate la o rezoluție de 12 megapixeli, iar posibilitatea salvării acestora în formatul Adobe DNG RAW permite editarea complexă a imaginilor. Secvențele video pot fi înregistrate cu până la 30 de cadre pe secundă în rezoluție 4K ultra-clară.

APLICAȚII

Posibilitatea de a crește distanța focală în aer creează multe oportunități de simplificare și îmbunătățire a utilizării industriale și comerciale a dronelor, de la inspecția liniilor de înaltă tensiune la operațiunile de căutare și salvare. Oferă de asemenea un control extins în compunerea fotografiilor aeriene.

CONFIGURARE RAPIDĂ ȘI TIMP DE ZBOR EXTINS

Zborul cu Zenmuse Z3 nu presupune altceva decât atașarea acesteia pe o dronă DJI Inspire 1, Matrice 100 sau Matrice 600. După conectare, funcționează fără probleme cu sistemele DJI Lightbridge și Lightbridge 2 care se găsesc pe aceste platforme, oferind o distanță de transmisie HD de 5 km (3,1 mile). Configurarea aeronavei poate fi accelerată și mai mult prin utilizarea pachetului DJI SDK pentru a crea protocoale de automatizare a aeronavei specifice industriei care duc la maxim eficiența aeronavei.

În cazul folosirii pe un DJI Inspire 1, timpul de zbor poate fi de 19 minute și poate ajunge chiar la 30 de minute în cazul unei drone Matrice 100 echipată cu doi acumulatori și la 39 de minute cu Matrice 600. Timpii de zbor mai lungi maximizează timpul petrecut în aer, sporind eficiența proiectelor industriale și comerciale, oferindu-le fotografilor timp suplimentar în care să aștepte lumina potrivită pentru a compune și a înregistra imaginea perfectă.

DJI Inspire 1 – 19 de minute

Matrice 100 – 30 de minute

Matrice 600 – 39 de minute

CONTROL PUTERNIC PRIN APLICAȚII

Aplicația GO de la DJI este integrată puternic cu camera Z3, funcționând ca receptor al imaginilor în direct și ca sistem principal de comandă al camerei. Poate fi folosit pentru modificarea setărilor camerei, modificarea distanței de focalizare (zoom), înregistrarea fotografiilor și a secvențelor video și pentru activarea modurilor de zbor inteligente. Înregistrarea fotografiilor și a secvențelor video, respectiv distanța focală (zoom) pot fi controlate de asemenea cu ajutorul comenzilor dedicate de pe telecomandă.