Instruirea prezintă cele mai moderne și mai eficiente aplicații ale dronelor în domeniul siguranței. Companiile care au recunoscut potențialul uriaș al dronelor în domeniul siguranței au obținut un avantaj imens: eficiența lor s-a multiplicat. Prin folosirea dronelor au luat naștere soluții mai rapide, mai exacte, mai fiabile și mai ieftine pentru pază, protecția obiectivelor, recunoaștere și salvare. Datorită accesibilității tot mai extinse a tehnologiei, aceste soluții sunt disponibile și în țara noastră, fiind extrem de căutate. În cadrul instruirii noastre de o zi, colegii noștri calificați prezintă cele mai moderne și mai eficiente aplicații ale dronelor în domeniul siguranței. Participanții la instruire vor cunoaște bazele operării dronelor, tipurile de drone și accesorii corespunzătoare fiecărei domenii de aplicație, iar instructorii noștri vor prezenta atât teoretic cât și practic modul de operare a acestora, respectiv a diferitelor încărcături.

CUI ÎI RECOMANDĂM INSTRUIREA?

Recomandăm această instruire în primul rând celor care sunt interesați de posibilitățile de utilizare specială a dronelor, în special în domeniul siguranței fizice (de exemplu, pază și protecție, asigurarea evenimentelor și a persoanelor, detectarea dronelor, inspecția suprafețelor, căutare și salvare etc.) În afară de cei implicați în tehnologiile de siguranță, instruirea poate fi utilă pentru administrațiile locale și instituțiile de pază civile și poate fi interesantă și pentru firmele care sunt deschise la soluțiile inovatoare care le pot asigura propria securitate

De asemenea, instruirea poate fi un punct de sprijin pentru firmele și persoanele particulare care doresc să achiziționeze drone ce pot fi folosite în domeniul siguranței, indiferent că este vorba despre operarea în regim propriu sau despre furnizarea de servicii.

CUNOȘTINȚELE OBȚINUTE POT FI FOLOSITE ÎN URMĂTOARELE APLICAȚII

  • Protecția teritoriului și obiectivelor cu ajutorul dronelor
  • Asigurarea evenimentelor și persoanelor cu ajutorul dronelor
  • Analiză de risc și planificarea siguranței cu ajutorul dronelor
  • Recunoaștere, căutare, analiză cu ajutorul dronelor